De vacatures van Rijnmond65plus

Bij ons uitzendbureau vindt u diverse vacatures voor AOW-gerechtigden. Bent u recentelijk met pensioen gegaan en wilt u graag (blijven) werken zodat u contact blijft houden met collega’s? Of bekijkt u vacatures voor 65-plussers omdat u gewoon wat extra’s wilt bijverdienen naast uw AOW-uitkering en pensioen? Dan bieden de vacatures voor 65-plussers van Rijnmond65plus de uitkomst. U blijft onder uw eigen voorwaarden doorwerken. Zo bepaalt u zelf hoeveel uur u wilt werken en op welke dagen. Daarnaast biedt het werk via ons uitzendbureau nog meer voordelen. Zo heeft u niet per sé een cv nodig en ontvangt u van ons hulp bij het opstellen van een cv wanneer het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst hierom vraagt.

Bekijk ons aanbod van vacatures voor senioren in regio Rijnmond

Oriënteert u zich op vacatures voor 65-plussers? Bij Rijnmond65plus kiest u voor een functie waarin u uw jarenlange ervaring en kennis kwijt kunt of leert u een geheel nieuwe functie kennen. Bovendien is het blijven doorwerken na uw pensioen financieel aantrekkelijk. U betaalt namelijk geen sociale premies meer, waardoor uw nettoloon hoger uitvalt. Bovendien behoudt u uw AOW-uitkering en pensioen. Het salaris is afhankelijk van het type functie. Wanneer u zich inschrijft bij ons uitzendbureau bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures voor 65-plussers. Hieronder vindt u een actuele selectie uit een steeds wisselend aanbod van (parttime) werk voor 65-plussers in Rijnmond.

Let op! Niet alle vacatures staan op onze website. Voor de meeste vacatures benaderen we kandidaten persoonlijk en wordt de vacature buiten de website om ingevuld. Het is daarom belangrijk dat u bij ons ingeschreven staat zodat u de nieuwste vacatures per mail ontvangt en wij u dan persoonlijk kunnen benaderen.

Rijnmond65plus monteur

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

NS Reisassistent (m/v) 

Voor verschillende NS stations zijn wij op zoek naar reisassistenten.

Reisassistenten begeleiden reizigers van NS bij het reizen met de trein. Vaak zijn dit reigers met een beperking die speciale apparatuur nodig hebben om in en uit de trein te komen. Reisassistenten werken op afroep en/of volgens een vast schema op bepaalde stations. Het gaat over het algemeen om de wat kleinere stations, aangezien NS op de grote stations eigen personeel heeft. U werkt bij stations bij u in de buurt.

Voor deze vacature is het prettig dat u van nature hulpvaardig bent ingesteld. Daarnaast bent u flexibel, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Heeft u interesse in deze vacature of kent u iemand voor wie deze vacature interessant is? Mail ons op info@nederland65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 88.

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

Verkeersregelaars (m/v)

Voor de regio Rijnmond zijn wij op zoek naar verkeersregelaars.

De ene keer gaat het om het regelen van verkeer bij een evenement, de volgende keer bij wegwerkzaamheden, elke werkplek is weer anders. Een flexibele werkhouding is welkom, werk in de avonden en weekenden komt soms voor.

Ook al zijn de werkzaamheden in en om Rijnmond, u hoeft niet persé in Rijnmond te wonen voor deze vacature. 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Mail ons op info@nederland65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 88.