Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau voor 65-plussers in Rijnmond, opgericht in 2014. Onze specialisatie is het uitzenden van AOW-gerechtigden in diverse bedrijfstakken.
Wij zijn onderdeel van de Nederland65plus Groep en opereren regionaal onder de naam Rijnmond65plus Uitzendbureau. Landelijk opereren wij onder de naam Nederland65plus Uitzendbureau. 

Wat is jullie tarief?

Wij werken met een omrekenfactor van 1.7. De uiteindelijke omrekenfactor is mede afhankelijk van de functie en het aantal in te zetten uitzendkrachten, maar zal niet hoger zijn dan 1.7.  Wij zorgen voor verloning van de uitzendkrachten, inclusief loonstroken, jaaropgaven etc. Alleen gewerkte uren worden gefactureerd, er is geen minimale uurafname.

Werken jullie met een G-rekening?

Ja, alle factuurbedragen worden opgesplitst in 2 delen, waaronder het deel voor de G-rekening. Een G-rekening geeft u als inlener de zekerheid dat wij loonheffing en BTW afdragen. Op die manier bent u voor de belastingdienst niet aansprakelijk.

Hoe werken jullie?

Na het bespreken van uw vacature gaan wij in gesprek met potentiële kandidaten. Vanuit ons ruime kandidatenbestand stellen wij daarna kandidaten aan u voor waarmee u kunt kennismaken. Na het selecteren van de juiste kandidaat stellen wij een inleenovereenkomst op en kan de uitzendkracht bij u aan de slag. Dit alles kunnen wij snel voor u regelen. 

Welke kandidaten hebben jullie?

Wij hebben kandidaten in alle beroepsgroepen. Onze kandidaten zijn een dwarsdoorsnede van de samenleving, dus van praktisch opgeleid tot universitair geschoold. Onze kandidaten kenmerken zich door hun kennis, ervaring, inzet en betrokkenheid. Veel kandidaten willen graag werken na hun pensioen.

Hoe werkt jullie loonadministratie?

Vanaf onze oprichting werken wij met accountantskantoor TK-Adviseurs, ook voor de loonadministratie. De lonen worden berekend volgens de laatste wet- en regelgeving. Uitzendkrachten hebben toegang tot een eigen portal waarbinnen zij alle gegevens (loonstroken, jaaropgaven e.d.) kunnen terugvinden.

Wat is jullie betaaltermijn?

Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen.

Doen jullie ook werving en selectie?

Ook voor werving en selectie (en payroll) kunt u bij ons terecht. In grote lijnen gelden dezelfde voorwaarden als voor uitzendkrachten.

Mijn vraag staat er niet bij

Mail (info@nederland65plus.nl) of bel ons (085-8223388) voor al uw vragen of stel uw vraag via het contactformulier.